Zbiramo zamaške za Svit Vala

Svit Val je dvoletni fantek, katerega mamica proti koncu nosečnosti ni več čutila njegovega brcanja ter premikanja. Hitro so morali narediti urgenti carski rez, vendar je Svit Val zaradi pomanjkanja kisika utrpel hude možganske poškodbe.

Tako ima Svit Val sedaj kopico težav, saj še ne hodi, niti še ne more popolnoma samostojno sedeti.Njegov razvoj je potrebno obravnavati celostno na vseh področjih, česar pa naše zdravstvo žal ne krije v celoti.

Sicer obiskuje fizioterapijo preko razvojne ambulante, a je to veliko premalo zanj, ker potrebuje še več terapij in obravnav na vseh področjih, ki zajemajo njegov razvo jcelostno.

Glede na poškodbe,  k ijih je utrpel Svit Val,  sta starša našla terapije, ki bi bile zanj najbolj ustrezne.  Zato si zelo želijo, da bi Svit Valu lahko omogočili obiskovanje terapevtske campe po metodi MNRI, ki jih izvaja Doktor Svetlana Masgutova, večkrat letno. Tak camp sprejme otroke v obravnavo za 7 in 14 dni, kjer dela z njim na dan po 6ur več različnih terapevtov. Tudi mamica si želi, da bi mu vsak dan čimbolj pomagala, zato bi se rada izobraževala po metodi MNRI.

Njegova mami in oči zbirata vse moči, energijo in denar, da mu omogočita vse potrebne terapije in obravnave.Žal pa sami več ne zmorejo, ker Svit Val potrebuje vedno več različnih terapij.Prav tako je mamica ostala z njim doma in je zaposlen le njegov očka.

Zelo bodo hvaležni in srčno veseli, če bi jim pomagali z zbiranjem vseh plastičnih zamaškov.Denar od zbranih zamaškov bo šel v fond, s katerim bi Svit Val lahko obiskal omenjeni camp s (pre)potrebnimi terapijami.

Srčna hvala in naj se dobro vrača z dobrim.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja