Akcija “Čisto veselje”

bannerTudi letošnjo pomlad si Zveza prijateljev mladine s projektom Botrstvo (ZPM), družba Gorenje Surovina d.o.o. in trgovska veriga Spar podajamo roke. Z namenom pomagati!

Od 1. do 10. aprila 2016 bo potekala humanitarna akcija zbiranja odpadnih surovin (papir, odpadna električna in elektronska oprema, jekleni odpad in barvne kovine). Čisto veselje je akcija skozi katero ljudi ozaveščamo o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbujamo, da pomagajo otrokom s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

V lanskem letu je bila to ena največjih donacij – zbrati nam je uspelo 58.679,59 € oziroma okrog 527 t odpadnih surovin. Na morje smo peljali 110 otrok.

Da bi nam v ta namen tudi letos uspelo zbrati čim več odpadnih surovin, prosimo za pomoč tudi vas! Plačljivih objav si ne moremo privoščiti, ker želimo, da sredstva ostanejo otrokom. V kolikor lahko objavite priložene materiale v svojih komunikacijskih kanalih (spletnih straneh, FB, lokalnih glasilih), bomo zelo veseli.

Vabimo vas, da si več o akciji in lokacijah prevzema preberete na spletni strani www.cistoveselje.si

V kolikor boste tudi vi prispevali h količini zbranih odpadnih surovin, vas bomo z veseljem objavili kot podpornika akcije.

Prosimo pomagajte. 
Skupaj lahko pričaramo čisto veselje na obraze otrok!

S spoštovanjem,
Ekipa »Čisto veselje«

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja