Hura za sneg!

Zima je bila že več let bolj skromna s svojo pošiljko snega v dolini, zato smo bili v preteklih letih primorani, da zimski športni dan izpeljemo drugje. Letos pa je bila februarska pošiljka snega dovolj velika, da je sneg pobelil tudi Vodice in travnike spremenil v pravo zimsko pravljico -> SLIKE.

Učiteljice prvega triletja smo se tako hitro odločile, da športni dan izvedemo kar na najbližjem bregu. Tako je bilo v torek, 6. februarja v okolici šole slišati vrisk in navdušenje otrok. Klanec je bil ravno prav strm, da so se učenci in učiteljice lahko varno spuščali s sanmi. Med seboj so tekmovali, komu bo na sankališču uspelo priti dlje. Tudi če ni sijalo sonce, ni nikogar zeblo, saj se je bilo za ponoven spust potrebno vrniti na vrh hriba. Po dobrih dveh urah sankanja smo se prijetno utrujeni in veselih obrazov vrnili v šolo.

Hvala družini Stare za gostoljubje in prijazno dovoljenje, da smo športni dan izvedli na njihovem zemljišču. Upamo, da nam bo vreme naklonjeno in bomo sankanje v naslednjih dneh lahko izkoristili še za kakšno uro športa.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja