Poletna šola FRI

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze v Ljubljani in s projektom Središče karierne orientacije zahod (SKOZ), ki ga koordinira Gimnazija Vič, v času poletnih šolskih počitnic, od 26. 6. do 13. 7. 2018 izvaja enotedenske delavnice. Te so namenjene osnovnošolcem, srednješolcem in študentom, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij.

Delavnice, ki jih pripravljamo že več kot deset let, so med osnovnošolci zelo priljubljene, saj otrokom na sproščen način približajo osnove programiranja in računalniškega mišljenja, zato vas prosimo, da spodnjo novico posredujete otrokom oziroma njihovim staršem.

Tudi letos na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani pripravljajo Poletno šolo FRI z raznolikimi delavnicami za osnovnošolce.

Zelo praktično zastavljene delavnice otrokom skozi igro in zanimive izzive omogočajo poglobljeno, a sproščeno spoznavanje z osnovami programiranja, robotike in interneta stvari.

Delavnice vodijo strokovnjaki s Fakultete za računalništvo in informatiko in s Pedagoške fakultete UL, ki želijo otrokom približati računalniška znanja, ki so v današnjem svetu nepogrešljiva.

Termin delavnic:

  • 1. termin: od 26. 6. do 29. 6. 2018
  • 2. termin: od 2. 7. do 6. 7. 2018
  • 3. termin: od 9. 7. do 13. 7. 2018

Prijava na delavnico: 65 EUR

Odprtje prijav: petek, 30. marec 2018, ob 10.00 uri

Več o prijavi in delavnicah si preberite na spletni strani.

Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja