Igrivo, zabavno, poučno, ustvarjalno!

Vabljeni, da izberete ustvarjalno počitniško varstvo za otorke z ekipo IGRIVE ARHITEKTURE!

Otroci se bodo v počitniškem varstvu “LJUBLJANA IN NJENI SKRITI KOTIČKI” na zabaven in igriv način seznanjali s svetom arhitekture in prostora tako, da bodo znali opazovati in vrednotiti grajeni svet okrog sebe. Dejavnosti se bodo vsak dan prepletale in bodo potekale v parku Tivoli v senci mogočnih dreves. Veliko bo igrivega raziskovanja in ustvarjalnega spoznavanja Ljubljane iz različnih perspektiv; tako zgodovinske, arhitekturne in krajinsko arhitekturne kot tudi preko spoznavanja narave in umetnosti. En cel dan bomo namenili tudi odkrivanju zanimivosti, predvsem fotografij, ki jih skriva Muzej novejše zgodovine Slovenije, v katerem bomo tudi gostovali. Ostal bo tudi čas za spoznavanje starih otroških iger in druženje z vrstniki.
KDAJ?*
Od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure

KJE?
Park Tivoli, Muzej novejše zgodovine Slovenije (Celovška cesta 23, Ljubljana)

ZA KOGA?
Za vse učence od 1. do 5. razreda vseh osnovnih šol (tudi IZVEN območja Mestne občine Ljubljana).

KOLIKO**?
• 110 eur/otroka/cel teden

  • Program traja od 8.00 do 16.00. Prve in zadnje pol ure je namenjenih zbiranju in odhajanju otrok, igri in spoznavanju. Otroke lahko po potrebi pripeljete ob 7.45 in jih pridete iskati že pred 16. uro. O tem nas obvestite ob prijavi pri razdelku “POSEBNOSTI”.
    ** Cena vključuje: program, varstvo, vstopnine v muzeje, vodenje, ustvarjalni material, pijačo, kosilo in dve malici.

Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma odpovedi programa zaradi epidemije COVID-19. O morebitni spremembi vas bomo pravočasno obvestili. Upoštevali bomo vse ukrepe in priporočila vlade, NIJZ in ostalih pristojnih institucij.
Naj nas prostor navdihuje!

Zaradi velikega zanimanja za počitniško varstvo IGRIVA ARHITEKTURA odpiramo DODATNI SAMOPLAČNIŠKI TERMIN (16.-20. 8. 2021) po enakem programu.Prijave sprejemamo izključno po spletni prijavnici do zapolnitve prostih mest (28 otrok na termin).Počitniško varstvo bo izvedeno v primeru zadostnih prijav.
Najmanjše število prijav je 20 otrok.Prijave sprejemamo do 25. junija 2021.
Po tem datumu vas bomo obvestili, ali bo počitniško varstvo v tem terminu izvedeno ali ne.Dodatne informacije: info(at)igrivarhitektura.org

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja