Spletno spretno, počitniško poletno!

‍‍V poletnih doživetjih Varni internet udeleženci skozi različne krajše in daljše projektne naloge postopoma usvajajo znanja varne in odgovorne uporabe spleta, osnove računalništva, pridobivajo veščine robotike, obogatene resničnosti (AR), Interneta stvari (IoT) in spoznavajo gradnike programiranja. S tem bodo udeleženci doživetij gradili razumevanje novodobne tehnologije in skozi poletno doživetje razvijali digitalne spretnosti za boljše upravljanje lastne spletne pojavnosti in varnosti!

Odklenite otrokov potencial z doživetji Varni internet
Prijava na poletna doživetja -> PRIJAVA
‍Cilji poletnih doživetij:
‍kako varno uporabljati splet in postati odgovorni, kompetentni, samozavestni in kreativni uporabniki informacijske in komunikacijske tehnologije;
razumeti in uporabiti temeljna načela in koncepte računalništva;
pridobiti praktične izkušnje s pisanjem računalniških algoritmov za reševanje vsakodnevnih težav s pomočjo novodobne tehnologije.

V doživetjih bodo udeleženci poleg digitalnih veščin razvijali tudi svoje sposobnosti kritičnega mišljenja, računanja, logike, organizacije, prilagajanja in družbenega življenja, tako v učilnici kot tudi na svežem zraku brez uporabe sodobne tehnologije, saj jih želimo spodbuditi k ustvarjalnemu in kakovostnemu preživljanju časa ob različnih telesnih in miselnih aktivnostih.

Dodatne informacije o doživetjih -> VEČ.
‍Brez skrbi: Zabavno in igrivo bo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja