Prvi šolski dan

Lepo pozdravljeni, učenke in učenci OŠ Vodice.

Pred vami je le še zadnji teden poletnih počitnic, približuje se četrtek, 1. 9. 2022.

Na centralni šoli se bomo v primeru lepega vremena zbrali na velikem športnem igrišču kako minuto pred 8.30, sicer pa v spodnji avli (odprt bo glavni vhod in oba stranska vhoda), na PŠ Utik prav tako nekaj minut pred 8.30 na športnem igrišču.

Po uvodnih dveh urah z razredniki in sorazredniki, sledi malica, nato pouk po četrtkovem urniku (izbirni in neobvezni izbirni predmeti ta dan odpadejo).

Po koncu pouka je za vse, ki ste prijavljeni na kosilo, le-to organizirano v šolski jedilnici. Podaljšano bivanje je organizirano do 16.30.

Vozni red šolskih avtobusov ostaja enak lanskemu in je objavljen na šolski spletni strani v razdelku »Organiziranost«.

Za učence od 2. do 5. razreda bodo urniki oddelka (oziroma hiperpovezave do urnikov oddelka) objavljeni na spletnih straneh razredničark do torka, 30. 8. 2022. Povezave do omenjenih spletnih strani najdete v razdelku »Organiziranost« in podrazdelku »Učitelji«, za učence, ki obiskujejo PŠ Utik pa v razdelku »PŠ Utik« in podrazdelku »Učitelji v Utiku«. Za učence od 6. do 9. razreda pa bodo urniki oddelkov (oziroma hiperpovezave do urnikov oddelkov) objavljeni v aplikaciji MS Teams.

Sprejem za bodoče prvošolce bo na PŠ Utik v četrtek, 1. 9. 2022 ob 9.30, na centralni šoli v Vodicah pa ob 11. uri.

Še nekaj brezskrbnih počitniških dni je pred vami, 1. septembra pa dobrodošli spet v šoli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja